ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

0 είδη

0,00

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Από το website https://subscription.kathimerini.gr/, επιλέξτε την κατηγορία «DISNEY» και τον τύπο συνδρομής Μίκυ Μάους, Ντόναλντ, Super MIKY, Κόμιξ, Μίκυ Μάους & Ντόναλντ, Μίκυ Μάους & Κόμιξ και κάνετε κλικ στο κουμπί «ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ».
Εν συνεχεία, σας ζητείται να επιλέξετε τα στοιχεία της συνδρομής και να κάνετε κλικ στο κουμπί «ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ», οπότε θα συμπληρώστε τα στοιχεία συνδρομητή. Δεξιά βλέπετε το σύνολο της παραγγελίας σας και με κλικ στο κουμπί «ΣΥΝΕΧΕΙΑ» θα προχωρήσετε στην ηλεκτρονική πληρωμή της συνδρομής σας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα αποκτήσετε λογαριασμό με username το email σας και κωδικό πρόσβασης (password) αυτόν που δώσατε στα στοιχεία συνδρομητή.
H παραγγελία σας δρομολογείται από το τμήμα συνδρομών και διεκπεραιώνεται τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Mέσω του website https://subscription.kathimerini.gr/, μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα VISA ή Μastercard. Για άλλους τρόπους πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνδρομών στο e-mail subs@kathimerini.gr ή στο τηλέφωνο 2104808232.
Εάν είστε κάτοικος Αττικής, θα λαμβάνετε τα περιοδικά της Disney την ημέρα της πανελλαδικής τους κυκλοφορίας στη διεύθυνση αποστολής που έχετε υποδείξει. H διανομή των περιοδικών για την Αθήνα θα ξεκινήσει εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του εκάστοτε περιοδικού. Σε διαφορετική περίπτωση, η έναρξη της συνδρομής σας μετατίθεται για την έκδοση του επόμενου τεύχους.
Εάν η περιοχή σας βρίσκεται εντός Αττικής αλλά δεν εξυπηρετείται την ημέρα της πανελλαδικής κυκλοφορίας των περιοδικών, όταν εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης και θα κάνετε την επιλογή σας όπως επιθυμείτε.
Για τις περιοχές εκτός Αττικής και για το εξωτερικό, η διεκπεραίωση της συνδρομής σας γίνεται μόνο ταχυδρομικά. Η διανομή των περιοδικών θα ξεκινήσει εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του εκάστοτε περιοδικού.
Από το website https://subscription.kathimerini.gr/, επιλέγετε «ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ» και κάνετε login στον λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας το username και τον κωδικό πρόσβασης (password) με τα οποία κάνατε την αρχική παραγγελία σας. Στην επιλογή «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ», βλέπετε τις συνδρομές που έχετε κάνει και μπορείτε από το κουμπί «ΑΝΑΝΕΩΣΗ» να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.
Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να επιλέξετε «ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ» στο παράθυρο της σύνδεσης συνδρομητή και να λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail σας για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης.
Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας όποτε επιθυμείτε επικοινωνώντας με το τμήμα συνδρομών στο e-mail subs@kathimerini.gr ή στο τηλέφωνο 2104808232.