ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

0 είδη

0,00

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Aπό το website https://subscription.kathimerini.gr επιλέξτε την Εφημερίδα Καθημερινή και τον τύπο συνδρομής “ePaper”, “ePaper + Έντυπη έκδοση” , “ Έντυπη έκδοση “ και κάνετε κλικ στο κουμπί “ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ”.

H επιλογή ePaper σας παραπέμπει στο website της NewspaperDirect για να κάνετε online συνδρομή στο ePaper.Οι άλλες δυο επιλογές, “ePaper + Έντυπη έκδοση” και “Έντυπη έκδοση“ σας ζητούν να επιλέξετε τα στοιχεία της συνδρομής, και να κάνετε κλικ στο κουμπί “ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ” οπότε θα συμπληρώστε τα στοιχεία συνδρομητή. Δεξιά βλέπετε το σύνολο της παραγγελίας σας και με κλικ στο κουμπί “ΣΥΝΕΧΕΙΑ” θα προχωρήσετε στην ηλεκτρονική πληρωμή της συνδρομής σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα αποκτήσετε λογαριασμό με username το email σας και κωδικό πρόσβασης (password), αυτόν που δώσατε στα στοιχεία συνδρομητή.
H παραγγελία σας δρομολογείται από το τμήμα συνδρομών και υλοποιείται τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Mέσω του website https://subscription.kathimerini.gr μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα VISA ή Μastercard. Για άλλους τρόπους πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνδρομών στο email subs@kathimerini.gr, τηλέφωνο 2104808232
α. Έντυπη έκδοση (εφημερίδα Καθημερινή)
Εάν η συνδρομή σας αφορά την έντυπη έκδοση και είστε κάτοικος Αττικής , θα λαμβάνετε την εφημερίδα Καθημερινή αυθημερόν στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δώσει. H διανομή του φύλλου για την Αθήνα θα ξεκινήσει εντός τριών εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας. Εάν η περιοχή σας είναι εντός Αττικής αλλά δεν εξυπηρετείται αυθημερόν, όταν εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα θα ενημερωθείτε για το χρόνο παράδοσης και θα κάνετε την επιλογή σας όπως επιθυμείτε.Για τις περιοχές εκτός Αττικής και το εξωτερικό η αποστολή της συνδρομής σας γίνεται μόνο ταχυδρομικά.Η διανομή του φύλλου θα ξεκινήσει εντός μιας εβδομάδας από την παραγγελία σας.

β. Έντυπη έκδοση και ePaper (εφημερίδα Καθημερινή)
Όσον αφορά την έντυπη συνδρομή σας ισχύουν όσα αναφέρουμε παραπάνω στο (α).Σχετικά με την ηλεκτρονική σας συνδρομή στο ePaper τρίμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας, θα επικοινωνήσει μαζί σας το τμήμα συνδρομών για να σας δώσει την πρόσβαση στο σύστημα της ηλεκτρονικής έκδοσης.
Από το website https://subscription.kathimerini.gr επιλέγετε “ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ” και κάνετε login στο λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας το username και τον κωδικό πρόσβασης (password) με τα οποία κάνατε την αρχική παραγγελία σας. Στην επιλογή ο λογαριασμός μου, βλέπετε τις συνδρομές που έχετε κάνει και μπορείτε από το κουμπί ΑΝΑΝΕΩΣΗ να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.
Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε να επιλέξετε “Ξέχασα τον κωδικό μου“ στο παράθυρο της σύνδεσης συνδρομητή και να λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο email σας για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης.
Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας όποτε επιθυμείτε επικοινωνώντας με το τμήμα συνδρομών στο email subs@kathimerini.gr, τηλέφωνο 2104808232